Naturlig vei for videre utvikling. (foto:: eintracht, twitter)

Da den tidligere Bødø/Glimt-spilleren ble sendt på utleie fra AC Milan til Eintracht Frankfurt, sa vi at Hauge var kommet «hjem». Bundesliga ville passe perfekt for høyrevingen, etter én sesong og permanent overgang til Frankfurt står vi fortsatt ved det. Likevel, nå venter en «mellomstasjon» på 22-åringen.

På banen i 37 kamper Frankfurt-kamper forrige sesong, inkludert Europaligafinalen, overbeviste klubbledelsen og manager Oliver Glasner om at Hauge er Frankfurt materiale. Likevel, med tre scoringer og to assists, trenger «vår mann» mer spilletid for å opparbeide seg erfaring og øke effektiviteten foran motstandernes mål.

LES: Begge stadionkameratene sa nei takk til Ronaldo

Løsningen kommer denne uken. Frankfurts sportsdirektør bekrefter at de sender Hauge til belgiske fotball.

-I Gent kan Jens Petter spille regelmessig fra start og også internasjonalt. Det belgiske ligaen er ideell, fordi den ligner på Bundesliga når det gjelder intensitet og konkurranse, sier Krötsche til Kicker.

Debuten på Hauge kan komme allerede på torsdag i Europaliga-kvalifiseringskampen mot Omonia Nikosia. Det skader ikke for Gent å ha med en regjerende europaligamester på banen.

LES: Toårskontrakt og 60 millioner i årslønn ligger og venter på Memphis Depay

Høres ut som en god løsning for alle parter.