Victory in red. (foto: forest, twitter)

Steve Cooper og Nottingham Forest har gjennom sommeren på overgangsmarkedet vist de ikke akter å returnere til Championship etter tjuetre år utenfor øverste divisjon. Sesongåpningen mot Newcastle var småpen, men ikke nok til å hindre Eddie Howe og gjengen 2-0 seier på St. James’ Park. Så kom andre runde på City Ground.

Forest-supporteren som hadde opplevd klubbens forrige seier i den engelske toppdivisjonen må ha vært født i god tid før 16. mai 1999. Mot West Ham, balløyas 7. beste klubb forrige sesong, kom den historiske seieren.

LES: Giovani Lo Celso fikk ikke pakket ut av baggen engang

West Ham fikk annulert en scoring i det 43. minutt, to minutter på overtid i første omgang kom den matchvinnende scoringen til Forest. Jesse Lingards skudd ble svakt blokkert av Ben Johnson, Taiwo Awoniyi sørget for å snuble ballen i mål til 1-0.

Etter pause gikk VAR varm med flere tette situasjoner, det endte med at Scott McKenna hadde brukt hånda på skuddet til Soucek. Straffe til West Ham og klar for at United-keeper på utleie, Dean Henderson, skulle «vise finger» til gjengen på Old Trafford (der David de Gea hadde fomlet inn første mål mot Brentford). Henderson reddet, tre poeng til Forest!

LES: Noen som husker Cristiano Ronaldos stolte bilkjøp forrige gang han spilte for Manchester United?

Var det noen som la merke til de «nakne» draktene til Forest-spillerne? Vi er vant til betting, øl, biler som lyser mot oss på skjermen fra klubbenes drakter. Mysteriet med Forest sine sponsorfrie drakter handler ganske enkelt om at klubben ikke har fått på plass ny avtale etter at BOXT-avtalen gikk ut før sesongen.

LES: Klart for Jens Petter Hauge-overgang

Etter seieren på City Ground tipper vi det ikke skal mangle på selskaper som vil betale godt for å pryde den røde drakta fremover. Go Forest!