Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo

Det er viktig at vi alle tar vare på den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo som går igjennom en vanskelig tid. – Han forsøker å komme seg unna en slavekontrakt med Manchester United hvor han blir nødt til å være tilstede under hele kamper og en god del fellesøvinger for bare 5,5 millioner kroner i uken.

I sommer har Ronaldo og hans folk forsøkt å spre vingene i Europa istedenfor å måtte gå på jobb til den nedslitte fotballstadion Old Trafford. – Det overrasker oss som er opptatt av vedlikehold at Ronaldo forsøkte seg på begge klubbene på San Siro, en stadion som snart går inn i historiebøkene.

Les: Giovani Lo Celso fikk ikke pakket ut av baggen engang

Cristiano Ronaldo viser med all tydelighet han ikke lenger har samme energinivå som før og årsaken, er som han selv har antydet ved flere anledninger, han ønsker å forlatte Manchester United.


Stadionkamerater Inter Milan og AC Milan ble begge tilbudt portugiseren – men takket nei.

Corriere dello Sport melder at Ronaldos agent, Jorge Mendes tok kontakt med både Inter og Milan i månedsskiftet juni/juli for å høre om det var interesse for portugiserens tjenester.

Begge Milan-klubbene avviste imidlertid forslaget da det ville blitt for dyrt. Ingen av klubbene var spesielt interessert i å betale Ronaldos skyhøye lønn på 24 millioner euro netto, per sesong.

Ifølge Football-Italia ville Ronaldo vært glad for å gå til begge klubbene da de spiller i Champions League og har høy status.

Milan og Inter slutter seg nå til mengden av klubber som snublet Ronaldo i sommer, og listen begynner å bli smertelig lang for portugiseren. Bayern München, Chelsea, Paris Saint-Germain, Atletico Madrid, Inter, Milan og Real Madrid har alle snudd Ronaldo, ifølge Football-Italia.

Siden skriver også at Ronaldo nå håper på en retur til Sporting Lisboa

Les: Toårskontrakt og 60 millioner i årslønn ligger og venter på Memphis Depay