(foto: psg, twitter)

Jose Mourinho vurderer å erstatte nederlenderen.

Roma har annonsert at midtbanespiller Georginio Wijnaldum har et brudd på skinnebenet, og han ser ut til å gå glipp av VM i Quatar for Nederland. Han forventes å komme tilbake til banen en gang i 2023, med mindre at den første diagnosen ikke stemmer. Den nederlandske midtbanespilleren, som for tiden er på lån fra Paris Saint Germain ut sesongen, pådro seg skaden på trening.

LES OGSÅ: Ten Hag har fått mer penger og gjør et siste forsøk!

«Etter en skade påført under trening søndag ettermiddag, gjennomgikk Georginio Wijnaldum deretter medisinske tester som bekreftet et brudd i tibia i høyre ben. Spilleren vil gjennomgå ytterligere vurderinger i løpet av de kommende dagene», melder den italienske klubben.

Wijnaldum debuterte i åpningshelgen av Serie A-aksjonen mot Salernitana da han kom inn de siste tolv minuttene, og han var forventet å starte mot Cremonese i sesongens første hjemmekamp på mandag.

LES: Til europeisk storklubb for 150 millioner!

Det er foreløpig ikke klart om Jose Mourinho vil erstatte ham i løpet av de siste ti dagene av overgangsvinduet, den endelige avgjørelsen vil bli tatt i løpet av de kommende dagene.