(foto: united, twitter)

Kan legge mer penger på bordet for å tvinge gjennom et salg.

Rapporter fra Nederland tyder på at Manchester United forbereder seg på en siste forsøk på Frenkie de Jong i overgangsvinduet for sommeren.

United er enige om en pakke på 72 millioner pund med de katalanske gigantene for Erik ten Hags tidligere playmaker, men de har fortsatt ikke klart å lokke spilleren til å flytte.

LES: Til europeisk storklubb for 150 millioner!

De Jong er fortsatt en del av Xavis planer, og han var i startoppstillingen for søndagens La Liga-kamp mot Real Sociedad.

Likevel er Barca fortsatt under økende økonomisk press og har fortsatt ikke registrert nysigneringen Jules Konde til å spille for klubben, til tross for at sesongen er i gang.

Frenkie De Jong ble til en av verdens beste midtbanespillere i Ajax under Ten Hag

Ifølge den nederlandske fotballreporteren Marcel van der Kraan forventes det nå at United prøver lykken igjen for De Jong.

Van der Kraan har antydet at United-sjef Ten Hag har fått mer penger for de siste ukene av vinduet.

Å finansiere en overgang for De Jong har imidlertid aldri vært problemet, og det er fortsatt håp om at Barcelona kan bli tvunget til å selge 25-åringen for å balansere regnskapet.

MISTER HELE SESONGEN: Alvorlig skadet i hjemmedebuten

Chelsea antas også å være i kamp for De Jong og har en fordel gitt at de kan tilby Champions League-fotball.

Express hevder at Uniteds tilbud på De Jong sies å ha utløpt, noe som betyr at de potensielt må reforhandle en avtale med Barca dersom de ønsker de Jong til Old Trafford. Om United legger enda mer penger på bordet kan det friste Barcelona i så mye at tvinger ut den sympatiske nederlenderen.