Xavi snart kvitt overflødig danske. . (foto: xavi, twitter)

Barcelona stiller i egen klasse når det kommer til akrobatikk med innlagte C-momenter på overgangsmarkedet. En stri strøm av toppspillere er signert, så jobbes det steinhardt for å rydde plass i lønssbudsjettet til spillerne.

La Liga sitter på skulderen og overvåker pengebruken til klubben, der ingen registeres til La Liga-spill før kostnadene kuttes eller inntektene økes. Så langt har Barcelona landet på beina, men fortsatt gjenstår investeringen til over en halv milliard.

LES: Katastrofal start for Wijnaldum i Roma

Jules Koundé tripper utålmodig rundt, mens resten av Barca-spillerne brukte søndagen til å dundre på med 1-4 seier mot Real Sociedad. Den franske midtstopperen venter på registeringen hos La Liga, som venter på at Barcelona skal få på plass de siste exitene.

Det nærmer seg en Memphis Depay-overgang til Juventus, Samuel Umtiti nærmer seg en overgang til Lecce, Aubameyang nærmer seg en overgang til Chelsea, mens Martin Braithwaite fortsatt nekter å gi seg i forhandlingene.

LES: Gir seg ikke: Henter spilleren som var raskere enn Haaland i Bundesliga

Mye nærmer seg, men så lenge ingenting har falt på plass, fortsetter Koundé tilværelsen utenfor La Liga.

Ifølge spanske AS mangler Barcleona 20 millioner euro for å kunne registerere Kounde for spill. Vanvittig mye penger, men i denne sammenhengen beskriver vi det som «bare».

LES: Over 290 millioner: Newcastle er nærme storsignering

Det løser seg for Koundé, men vi må innrømme at det skal bli en befrielse å komme ut på andre siden av overgangsmarkedet og kunne fokusere på de sportslige prestasjonene til Barcelona.