Radja Nainggolan

Som vi digget den heltatoverte fotballrebellen da han herjet i Roma-drakten 2016-18. Så kom overgangen til Inter Milan der reisen fortsatte i nedoverbakke, før belgieren nådde bunnen denne uken.

På mandag kom bekreftelsen fra Royal Antwerp at Radja Nainggolan har spilt sin siste kamp (ble 55) og er helt ute av troppen. Den belgiske toppklubben er fortsatt bundet til kontrakt til sommeren, men jobber aktivt med å sende 34-åringen videre.

LES: Ronaldo kunne endelig fortelle verden hva han mente om Solskjær-erstatter Rangnick

Vi begynte å ane det da klubbens styreleder forrige uke gikk ut og freste.

-Vi har i halvannet år håpet at han kunne gjøre en forskjell. Toby Alderweireld vil gjerne gi tilbake på investeringen vår, med Radja Nainggolan er det ikke mye tilbakebetaling. Ville jeg ha gjennomført denne handelen igjen? Nei, det ville jeg selvfølgelig ikke. Med hans lønn, så skal man være sikker på at man får tilbake, sa styreleder Paul Gheysens til Sporza.

Det hjalp ikke på humøret til styrelederen at Nainggolan tente seg en e-sigarett på benken i 0-3 tapet mot Standard Liege, det bidro heller ikke at spilleren tidligere i år ble tatt for å kjøre uten førerkort. Nå var det slutt på tålmodigheten.

 -Det er besluttet at Radja ikke skal med på A-laget igjen. Klubben vil samarbeide med spilleren om en eventuell overgang, skrives det på klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Fremskyndte avgjørelsen til Pique

Noen klubber som melder seg frivillig til å ta over ansvaret for Nainggolan?