Arne Slot Bilde: Livepool

Manchester United og Paris Saint-Germain har så langt vært nesten helt alene i kampen om João Neves. – Det er den gigantiske prislappen på 120 millioner euro som Benfica har satt på den 19 år gamle midtbanespilleren som snevrer inn feltet av friere.

Liverpool sin nye manager Arne Slot er lovet godt med midler i sommer for å få en best mulig start på livet på Anfield. Han overtar tross alt etter den tyske manageren Jürgen Klopp som har hatt ni strålende år med Champions League og Premier League å vise til. – Blir som å hoppe etter Wirkola.

Les på Popidol: Gladiator II-traileren har kommet og den ser utrolig ut

Arne Slot ønsker å forsterke midtbanen og i følge Correio da Manha har Liverpool kastet seg inn i kampen om João Neves.

19-åringen var fast inventar på den portugisiske gigantens midtbane forrige sesong. – Han var i sin første sesong med «voksenfotball med å vinne den portugisiske serien, i år ble de Cup vinnere og tok andreplassen bak Sporting.

Det er imidlertid en hindring for en avtale, og det er prislappen satt av Benfica. – Alle tre klubbene som nå er med i racet vil forsøke å forhandle ned prisen.

Tidligere på sommeren forlot Thiago Alcantara Liverpool. Det er også usikkerhet om Fábio Carvalho blir værende i klubben.

Les: «Billig» spiss med 54 Premier League-scoringer kan bli løsningen for Manchester United