Ten hag henter inn Ruud og Rene. (foto: Manchester United)

Manchester United skal ha en erstatter for Anthony Martial som forlot klubben i sommer, en spiss som kan pushe og avlaste 21-åringen Rasmus Højlund. Flere spillere har vært linket til United, der Joshua Zirkzee er på god vei til Old Trafford, men utover det ser de store investeringene ut til å ligge i midtstoppere denne sommeren. Med bud på både Jarrad Branthwaite og Leny Yoro, må en ekstra «spiss-signering komme «billig».

30 millioner pund er et vilt høyt beløp for signering av en spiller, men i den store sammenhengen kan dette være være en mindre investering i forhold til «avkastningen». For det Ten Hag trenger, er en spiss som kan hoppe inn og levere i Premier League fra dag én – og fortsette gjennom sesongen.

LES: En av historiens beste spisser har overtalt Alvaro Morata til kontroversielt klubbytte

Dominic Calvert-Lewin fra Everton er en sånn spiss. Neste sommer løper kontrakten ut hos Everton, ifølge Teamtalk har 27-åringen avslått siste kontraktstilbud fra Everton. United-ledelsen skal ha diskutert internt muligheten for å hente Calvert-Lewin. The Athletic melder Manchester United kan signere Everton-spissen for rundt 30 millioner pund.

Forrige sesong holdt spissen seg skadefri, 7 scoringer på 32 Premier League-kamper for nedrykkskandidat Everton var godkjent. Med totalt 54 scoringer på 213 Premier League-kamper, har Calvert-Lewin vist han leverer godt, også over tid.

Alt du trenger å vite: England – Nederland

ENGELSKE KLUBBER: Donny van de Beek tok en emosjonell avskjed med Manchester United-supporterne