Bruno Fernandes ble den første Manchester United-spilleren som svarte på spørsmål om Erik ten Hags fremtid umiddelbart etter FA-cupfinalen.

Manchester United produserte en nesten perfekt taktisk oppvisning på Wembley, og beseiret Manchester City 2-1 ved mål fra Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo.

Les: Toni Kroos tar et følelsesladet farvel med Bernabeu

Jeremy Dokus sene mål var den eneste flekken på boken for Ten Hags lag, som ellers klarte å holde et underpresterende Manchester City ute i løpet av de 90 minuttene. – The Guardian skrev på fredag at Manchester United uansett resultat i finalen ville sparke manager Erik ten Hag.

Etter kampen var det en synlig lettet Erik ten Hag som snakket med ITV.

De røde djevlene har gjort dette før de sendte Louis van Gaal ut portene på Old Trafford umiddelbart etter at han vant FA-cupfinalen i 2016.

Les: «Stol på meg, hvis Ole Gunnar Solskjær kan klare seg, kan jeg definitivt bli manager»

Etter at finalen var over ble Fernandes intervjuet av ITV Sport – og ble spurt om Ten Hag.

Han svarte: «[Han fikk] alt [rett i dag]. Han forbereder hver kamp godt. Noen ganger fungerer det, noen ganger ikke.

«Det handlet om å være kompakt og lage press mellom linjene, om å vise litt hjerte og lidenskap.

På spørsmål om han synes Ten Hag burde bli i United, la Fernandes til: «Vi vil bare feire. Vi vil bare nyte dette øyeblikket, sammen med alle fansen og de ansatte, inkludert manageren – vi fortjener alle dette. Alt.

«At [Ten Hags fremtid] er ikke opp til meg å bestemme. Jeg er bare en fotballspiller.»

I et eget intervju med BBC Sport ble Fernandes igjen spurt om managerens fremtid: «Vi vet at manageren har vært under for mye gransking. Men det er en del av det å være i Manchester United.

«Spillere, ansatte, de vet alle at vi kommer til å være under dette. Manageren, han er erfaren nok, han vet. Han fortjener [denne FA-cupseieren] også. Alle i dag, staben, bakrommet, spillerne, vi alle fortjener dette.»