Ryan Reynolds og Blake Lively

Wrexham var i januar villig til å sette klubbrekord for å sikre videre opprykk til League One. – På det tidspunktet var det slettes ikke opplagt det ville skje.

I januar snappet Wrexham opp tidligere Manchester City-spiller Luke Bolton fra Salford og Jack Marriott fra Fleetwood Town. Men eierne Ryan Reynolds og Rob McElhenney lyktes ikke med å bringe Jamie Lindsay til Racecourse Ground til tross for villighet til å legge mer penger på bordet enn klubben noen sinne hadde gjort.

Les: Kaptein Bruno Fernandes snakker om manager Erik ten Hag rett etter FA-cupfinalen

Wrexham var dypt inne i forhandlinger for å få Rotherham-spilleren i en avtale som ville ha overskredet de 300 000 pundene klubben betalte til AFC Wimbledon for Ollie Pope i løpet av overgangsvinduet i januar 2023.

Men samtalene mellom Wrexham og Rotherham brøt sammen da de ikke kunne bli enige om overgangssummen for Lindsay.

Fem måneder senere er han nå en gratis agent etter å ha fått terminert sin avtale med Rotherham.

Takk til alle som har spilt en rolle i mine 5 minneverdige år som «Miller». Ansatte, lagkamerater og fans.2 League1-opprykk og 3 år i mesterskapet, vi har vært i stand til å skape spesielle minner sammen. Ønsker alle involverte alt godt for fremtiden. Jamie ❤️

Selvfølgelig, uten å signere midtbanespilleren, klarte Wrexham fortsatt opprykk etter en andreplass på League Two-tabellen.

Når det gjelder Lindsay, spilte han 16 kamper i Championship da Rotherham ble rykket ned til League One – samme liga som Wrexham etter opprykk fra League Two.

Les på F7: Sky Sports: Manchester United har gjennomført første møte med sterk kandidat til å erstatte Ten Hag

Reynolds og McElhenney kan bli fristet til å gjenoppta jakten på 28-åringen-

Wrexham, som er tippet til å gjøre noen store signeringer foran neste sesong, har trimmet troppen sin foran potensielle innkommende.

Etter avslutningen av 2023/24-kampanjen slapp klubben Aaron Hayden, Rob Lainton, Callum McFadzean, Ben Tozer, Jordan Tunnicliffe, Luke Young, Owen Cushion og Dan Davies etter at de alle nådde slutten av kontraktene sine.