Sa du noe, Koeman? (foto: atletico, twitter)

Da Luis Suarez etter mye turbulens endte hos Atletico Madrid, ble det trukket frem historien fra 2013 da David Villa gjorde samme reise fra Barcelona til den spanske hovedstaden. Da endte Diego Simeone med La Liga-tittelen.

Og hva skjer med 34-åringen Suarez ombord? 16 La Liga-scoringer fra den tidligere Barcelona-spilleren og komfortabel ledelse foran de argeste konkurrentene Real Madrid og Barcelona.

Les: Bekreftet: Haaland har fått ny manager

16 scoringer på 18 La Liga-kamper. Suarez og Diego Simeone må beskrives som det perfekte fotballekteskapet. Likevel har toppscoreren sikret seg mot eventuel trøbbel i paradis.

For ifølge Marca ble det jobbet godt med Atletico-kontrakten før en toårs-avtale ble signert i sommer. Marca hevder kontrakten inkluderer en rekke hvis-dersom-at klausuler. En av klausulene skal være at urugayaneren uten forklaring kan velge å forlate Atletico på free transfer 30. juni.

Oj.

Stemmer dette, har Suarez noen vanvittige kort på hånden i forhandlinger med andre klubber. En av historiens største målmaskiner hos Barcelona, toppscorer denne sesongen for det som trolig blir La Liga-vinneren. Vi vet om flere håndfuller med toppklubber som hadde sprengt lønnsbudsjettet for å hente inn Suarez.

Selv om det er få som tror Suarez kommer til å forlate Wanda Metropolitana, kan vi ikke utelukke at en av gigantene (sorry, Atletico, dere er fortsatt ikke helt der oppe i fotballhistorien) gjør et fremstøt til sommeren.

Denne posisjonen har Suarez virkelig gjort seg fortjent til.

Les: Rio Ferdinand tror ikke på Solskjær når det gjelder Jesse Lingard