(foto: west ham, twitter)

Da Lingard ble sendt til London i januar, sa Solskjær at bakgrunnen for utleie til West Ham var at han ønsket a Lingard skulle få sikret jevnt med spilletid og returnere til Old Trafford med selvtillit og kampvilje. Etter noen få kamper sier Alan Shearer at Lingard har gitt hele West Ham-laget et ekstra boost. Betyr dette at en revitalisert Lingard skal tilbake?

Solskjær har sin playmaker i Bruno Fernandes, Donny van de Beek presser på for å få sine sjanser og Paul Pogba kan også operere i en attacking-midfield role hvis nødvendig. Skulle Lingard ønske å operere ute på flanken som hos West Ham, da må han utkonkurrere Anthony Martial og Marcus Rashford.

Les: Chelsea har fått los på Manchester United

Rio Ferdinand er ikke i tvil om at Solskjær allerede har bestemt seg.

-Hvis West Ham ikke legger inn et bud på slutten av leieperioden, tror jeg dette blir sett på som a failure. Det må være målet hans (Lingards) å få et bud fra West Ham eller andre klubber som tar ham ut av Man Utd, begynner Ferdinand til BT Sport.

-Fordi jeg ser ikke for meg han går tilbake til Man Utd og gjøre en forskjell på troppen nå. Jeg tror de (United) har moved past him med spillerne de har rekruttert, avslutter Ferdinand.

Uansett lekre enkeltdetaljer fra Lindgard, vi er enige med Ferdinand. JLingz har gjort sitt på Old Trafford.

Les: David Moyes er reddet