Klopp drikker

I forkant av kvelden Champions League finalen mellom Liverpool og Real Madrid dukket naturlig nok spørsmålet om fremtiden til Sadio Mané. – Spekulasjonene om en overgang har gått høyt de siste dagene, men Liverpool manager Jürgen Klopp vil se gjennom uromomentet rundt sin franske superstjernen og mer enn antydet skittent spill: «Ikke første gang Bayern München viser interesse for en spiller før en finale»

Ryktet er at Sadio Mané har bestemt seg for den tyske storklubben, men at han ønsker å vente til etter finalen med å offentliggjøre sitt valg. – Først skal Real Madrid slåes. De fleste Liverpool fans mener det er et dårlig signal, ville han bli kunne en melding om det skap trygghet i leiren.

Les: Tapte Haaland til City, nå henter Dortmund 19-åring fra Manchester

Årets Champions League finale er flyttet til Paris sin storstue Parc des Princes. Fløyta i kampen Real Madrid og Liverpool går klokken 2100.

Liverpool var svært nære noe som aldri har skjedd i engelske fotball, «kvadruppelen», men på søndag på den siste dagen av årets Premier League sesong ble det klart Manchester City tok hjem seriemesterskapet for andre år på rad og «det umulige» må vente. – De fleste vil være enige i at en seier i kveld vil være en god revansje.

Les: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter

Vi har lagt søndag bak oss. Denne sesongen har vi erfaringen vi trenger for å fokusere på det som kommer, sier høyreback Trent-Alexander Arnold.

– Søndag var en berg-og-dal-bane av en dag, sannsynligvis aller mest for fansen. Vi brukte søndagskvelden på å komme over skuffelsen, supplerer back-kollega Andy Robertson.

Jürgen Klopps opplever i kveld sin tredje Champions League-finale som Liverpool-trener, han har en finale til fra før. I 2013 ledet Klopp Borussia Dortmund til Champions League-finalen, der de tapte 1–2 mot serierival og uromoment Bayern München.

LES: Real Madrid kaster seg inn i kampen om Serie As mest verdifulle spiller