Er sikkert mindre happy med klausulen til spilleren. (foto: barcelona, twitter)

For en måned siden hevdet spanske Sport at Bundesligas største målgarantist Lewandowski var på vei til Barcelona. Da kom det store fnys fra tysk media: Bare tull, ingenting avgjort. Etter at Lewandowski etter siste Bundesliga-kamp fortalte at dette var trolig hans siste i Bayern drakt og Xavi forrige uke bekreftet at det pågikk samtaler med Bayerns superstjerne, da ble det stille fra tyske aviser.

Nå er Sport tilbake og kommer med mer «behind the scenes» stoff. Den spanske avisen hevder kontrakten mellom Barcelona og Lewandowskki er på plass og venter på grønt lys fra Oliver Kahn og gjengen hos Bayern.

LES: Historisk sterk Serie A-sesong for Igor Tudor – pakker likevel kofferten og gir seg

Det sies ikke noe om størrelsen på overgangssummen. Bayern har hele veien stått hardt på at Lewandowski blir ut kontrakten til sommeren 2023, men har skjønt at ingen tjener på å ha Lewandowski, som har blitt et ikon for klubben og Bundesliga, mot sin vilje.

Den spanske avisen hevder Bayern jobber med brikken som skal gjøre exiten til Lewandowski mulig i sommer. Den sterke Bayern-linken til Sadio Mané hevder Sport er mer enn sterk. Før Champions League-finalen sa Mané han skal dele sin beslutning om veien videre etter finalen, Sport hevder Bayern og Liverpool-stjerna er inne i avsluttende fase av forhandlingene.

LES PÅ F7: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter

Stikker Mané til Bayern München, er Lewandowski Barcelona-spiller.