Tudor in action. (foto: verona, twitter)

Som assistenttrener for Andrea Pirlo hos Juventus forrige sesong, gikk det som det måtte gå for Tudor. Da Pirlo ble veid for lett etter én sesong som manager for Juve, ble også Tudor sendt på porten.

Den tidligere Juve-spilleren (1998-2007) ledet Hadjuk da telefonen kom fra nyutnevnt Juve-sjef Pirlo i 2020. «Vi har en jobb å gjøre i Torino».

LES: Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Pirlo og Tudor kunne ikke hindre at Inter Milan brøt Juve-æraen med ni Serie A-titler på rad, og måtte gi plass til Max Allegri med følge (som ikke klarte å nekte AC Milan tittelen denne sesongen…).

Tudor hadde inget behov for ferie, og takket ja til hovedtrenerjobben hos Verona i september 2021 som erstatter for Eusebio Di Francesco. Her ble det umiddelbart suksess. Den ny treneren snudde en elendig start til å ende på 9. plass i Serie A!

Likevel, nå melder klubb og trener at de ikke fortsetter arbeidsforholdet til neste sesong.

Tudor gir sin versjon av saken.

-Jeg overveide det lenge og diskuterte mine tanker med presidenten, men vi ble enige om at det ikke var forutsetninger for å fortsette sammen på samme vi, sier 44-åringen til klubbens hjemmeside.

LES: Tottenham har gjort sitt, nå er det opp til Ivan Perisic

Igor Tudor ble manageren med den høyeste poengscoren i Hellas Veronas historie: 35 kamper, 14 seire, 11 uavgjort og 10 tap.

Okay, Tudor løste oppdraget, men forsvinner videre. Etter sesongens suksess tviler vi på at Pirlos tidligere assistent går arbeidsledig lenge.