Hentet det gjeveste for Tyskland i 2014. (foto: bundesliga)

Joachim Löw er verdensberømt for to ting, å lede det tyske landslaget til VM-gull i 2014 og å lufte på sin egen promp på live tv.

Det er snart ti år siden Tyskland vant 1 – 0 over Argentina i VM-finalen. Joachim Löw førget for Tyskland fjerde og foreløpig siste.

63 år gamle Löw ledet det tyske landslaget mellom 2006 og 2021. Hansi Flick som overtok etter EM i 2021 fikk akkurat sparken etter en elendig oppkjøring til neste års EM på hjemmebane.

Nå kan det ha åpnet seg opp en mulighet han faktisk kan være interresert i, men det dreier seg ikke om en retur til Tyskland, men Tyrkia som er nær å sparke sin landslagssjef.

Les: Thomas Tuchel ser mot Manchester United etter Joao Palhinha-dealen strandet

Tyrkias landslag sliter, 12 seire på 20 kamper er ikke godt nok.

Stefan Kuntz sine dager som landslagskaptein for Tyrkia ser ut til å være talte. Søndag meldte flere tyrkiske medier at forbundet bestemte seg for å skille seg fra tyskeren, dette etter at laget nylig tapte 4-2 mot Japan i en treningskamp og spilte uavgjort mot Armenia i EM-kvalifiseringen.

Landets fotballforbund ser nå etter en erstatter for Kuntz og ifølge spanske Diario AS er det en landsmann til Kuntz som er hovedsporet. Avisen skriver at forbundet jobber med å overbevise Joachim Löw om å ta jobben som forbundskaptein.

Les: Folkene til Alexander Isak er kontaktet av klubben han har drømt om siden han var en liten gutt