Alexander Sørloth presenteres selvsagt med med et blått sverd som en ekte viking hver gang han scorer.

Det er ikke mange dagene siden manager Quique Setien fikk sparken fra Villarreal på grunn av en svært dårlig start på sesongen. I dag var det debutkampen til arvtager José Rojo Martín, en kamp som ble strålende, på overtid, på grunn av en norsk spiss.

Alexander Sørloth signerte med klubben på en overgang fra RB Leipzig i sommer etter å ha vært på utlån i to sesonger hos La Liga rival Real Sociedad. Fire minutter på overtid ga Villarreal en uhyre etterlengtet 2-1-seier mot Almeria

Den tidligere Liverpool-forsvareren Alberto Moreno gjorde forarbeidet da trønderen satte inn sitt tredje ligamål for sesongen på fem kamper.

Les: Thomas Tuchel ser mot Manchester United etter Joao Palhinha-dealen strandet

Les: Jobber for å overbevise Joachim Löw det er på tide å bli landslagssjef igjen

Før avspark var det ett minutt stillhet på Ceramica-arenaen for å minnes den spanske radioprofilen Pepe Domingo Castaño og ofrene for jordskjelvet i Marokko og flommen i Libya.


Seieren er Villarreals andre i La Liga denne sesongen. Sørloths klubb klatret til 13.-plass på tabellen som følge av de tre poengene.


Den trønderske spissen måtte melde forfall til Norges landskamper mot Jordan og Georgia nylig som følge av en lårskade. Søndag var han på banen i samfulle 90 minutter for klubblaget sitt.