Scott McTominay

Den skotske landslagsspilleren Scott McTominay ble overraskende ikke hentet bort fra Old Trafford i sommer. Newcastle United, West Ham United og Fulham som alle sies å være ivrige etter å signere ham.

McTominay fikk sin fikk sin første Premier League-start for sesongen i lørdagens kamp Brighton & Hove Albion. – Det var sikkert ikke en spesielt hyggelig opplevelse.

Les: Folkene til Alexander Isak er kontaktet av klubben han har drømt om siden han var en liten gutt

26-åringen spilte 85 minutter av det som viste seg å være et 3-1-tap for de røde djevlene. – Uavhengig av tapet vil det være vanskelig for Scott McTominay å være en del av førsteelleveren. – Sofyan Amrabat vil snart være i form til å styrke midtbanen, mens Mason Mount også er nær ved å komme tilbake fra skade. Begge spillerne foran McTominay manager Erik ten Hag sine prioriteringer.

Bayern har identifisert McTominay som et alternativ til Joao Palhinha, som har signert en kontraktsforlengelse hos Fulham.

Bundesliga-mesterne var i nær å signere Palhinha, men i siste øyeblikk fordi Fulham ikke fikk tak i en erstatter i tide ble det ikke noe av. De tyske gigantene sies å være fast bestemt på å signere en defensiv midtbanespiller i begynnelsen av 2024, og McTominay kan være tilgjengelig for en relativt billig sum.

Bayern München manager Thomas Tuchel skal ha fått med seg hvordan Scott McTominay leverer med flagget på brystet og ikke sett så mye på hvordan det går for Manchester United.

Skottland har vunnet alle sine kamper og leder EM-kvalifiseringsgruppe A med klar margin. – De befinner seg i samme gruppe Norge. Vi har 7.poeng etter fem kamper og ligger på tredjeplass.

Les: Vil ikke visne bort hos Arsenal, aktuell som Paul Pogba erstatter

Skotten fant igjen det vanskelig å markere seg på klubbnivå på lørdag, men han utmerker seg for øyeblikket for landet sitt, og scoret seks ganger på sine fem siste kamper. McTominay har ytterligere to år igjen på kontrakten sin på Old Trafford, med opsjon på ytterligere 12 måneder.

Midtbanespilleren har spilt 212 kamper for Man United i alle konkurranser, og har bidratt med 19 mål og fem assists i prosessen.