Jesse Marsch(foto: leeds, twitter)

Man kan nesten med 100% sikkerhet si at Southampton er på vei ned til Championship og at desperasjonen hos «The Saints» er stor. – Helst nederst på tabellen og uten manager. I dag dukket det opp en svært overraskende nyhet om at Jesse Marsch er ønsket på St. Mary’s Stadium få dager etter å ha fått sparken fra Leeds.

Amerikaneren fikk litt under et år som manager, – Han etterfulgte Marcelo Bielsa og klarte med et nødskrik å overleve i Premier League ved å hente 15.poeng på 12 kamper i vårsesongen.

I en overraskende vending har det kommet frem at Jesse Marsch blir vurdert for den ledige Southampton-posten, bare dager etter å ha blitt sparket av Leeds. – Men etter et 1-0-tap mot Nottingham Forest forrige uke – deres syvende Premier League-kamp uten seier – bestemte de hvite seg for å frita Marsch fra pliktene hans.

Les: Leeds overrasker, går igjen etter en flopp manager

Overraskende nok kan han i følge The Athletic allerede være på vei tilbake i Premier League, hos Southampton som virkelig sliter. – Nathan Jones som nettopp har fått sparken fikk bare fire måneder som Southampton manager.

Det begynner å se ut som en voksende tabbe å sparke Ralph Hasenhuttl, som fikk sparken i november etter nesten fire år.

Den 49 år gamle tidligere RB Leipzig-treneren er overaskende «beundret» av Southampton, som ser på hans presserende stil og system som tiltalende. – Jesse Marsch kan i løpet av få dager stå overfor valget mellom å bli landslagssjef for USA eller å ta over Southampton.

LES OGSÅ: Kane er tapt for Real Madrid