Alfred Schreuder

To mål i dagens kamp på Elland Road og andreplass for Manchester United som gikk seirende ut av det som av mange fortsatt omtales som «hat oppgjør» mellom to gamle fiender. Temperaturen i hatet virker ikke å være så sterkt spesielt ikke når Leeds lar seg inspirere av Manchester United og også hentet manager i den nederlandske storklubben Ajax.

Mens Manchester United reiser tilbake til vestkysten med tre poeng og andreplass i Premier League fortsetter Leeds kampen mot nedrykk og søken etter en manager som kan redde dem.

Vi i sporten.com var et stort spørsmålstegn da Leeds i slutten av februar i fjor valgte å ansette seg grå musen og RB Leipzig floppen amerikanske Jesse Marsch som etterfølger for den eksentriske fotballprofessoren Marcelo Bielsa. – Vi synes det er svært overraskende at Leeds nå går for nok en flopp manager.

Les: Har rykket opp som favoritt til å ta over drømmejobben

Jesse Marsch ble ansatt i Leeds rett etter han hadde fått sparken RB Leipzig etter å ha levert en dårlig jobb, 6. februar fikk han sparken igjen.

Leeds har forsøkt seg på flere som har sagt nei takk. Real Madrid-legenden Raúl, Rayo Vallecanos Andoni Iraola og West Broms Carlos Corberán er alle strøket av lista. The Mirror skrev tidligere i dag at Steven Gerrard var et nytt spor for trenerjobben.

The Telegraph at tidligere Ajax manager Alfred Schreuder er en seriøs kandidat til jobben, han var til stede på Elland Road i dagens kamp mot Manchester United.

Schreuder fikk ros for sitt arbeid med Club Brugge i 2022 og ble signert av Ajax for å erstatte Erik ten Hag sommeren 2022. Der ble han imidlertid kortvarig og fikk sparken 26. januar i år. Du må tilbake over 15 år for å finne en dårligere start på sesongen.

LES OGSÅ: Kane er tapt for Real Madrid

Vi får håpe Leeds tar til vettet og ikke ansetter nederlandske Alfred Schreuder