Klarte ikke helt å kopiere presset mot United de hadde på Old Trafford på onsdag. (foto: leeds, twitter)

Raul skal ha takket nei til å forlate Castilla og Real Madrid, Carlos Corberan valgte å kjappe seg med å signere forlengelse med West Bromwich, Andoni Iraola lot seg ikke overtale å forlate Rayo Vallecano og muligheten for billett til spill i Europa. Arne Slot skal heller ikke ha vært fristet til å forlate suksess med Feyenoord.

Alle trenere med suksess denne sesongen. Nå ser det ut som strategien er endret på Elland Road: Nå styres det mot trenere som er ledige på markedet.

LES: Har rykket opp som favoritt til å ta over drømmejobben

Da Erik ten Hag forlot Amsterdam til fordel for Old Trafford, var tonen hos Ajax-boss Erwin van der Sar at det skulle bli business as usual under Alfred Schreuder. 18 Eredivisie-kamper senere hadde erstatteren fått sparken (9 seire, 7 uavgjort, 2 tap). På søndag satt 50-åringen på tribunen på Elland Road.

Den tidligere Feyenoord-spiller Schreuder hadde bygd seg opp en trenerkarriere som assistent og med hovedansvar hos Twente og Hoffenheim, Da Ten Hag forrige sommer valgte å forlate Ajax med titler og suksess i Champions League, hentet van der Sar inn Schreuder, som hadde et kortere opphold som assistent hos Ronald Koeman i Barcelona før han ledet Club Brügge i siste del av forrige sesong til ligagull.

LES: Har rykket opp som favoritt til å ta over drømmejobben

Ifølge The Telegraph er Schreuder nå aktuell kandidat for Leeds, og ble observert på Elland Road i 0-2 kampen mot Manchester United.

Da får vi se om herr Schreuder er rett mann på Elland Road. Han er hvertfall ledig.