Maestro. (foto: real, twitter)

Carlo Ancelotti er ferdig i Real Madrid til sommeren! – Jeg tror jeg har lest denne overskriften på ulike språk noen hundre ganger siden nyttår. Såpass mye spekulasjoner har det blitt fra journalister, fans og forståsegpåere at Real Madrid manageren fikk behov for å svare.

«Jeg vil bli i Real Madrid. Jeg er glad. Jeg har sagt mange ganger at jeg vil bli i Real Madrid resten av livet»

Marca skriver: – Og uansett hvor mye som blir sagt eller om det er spillerne på det brasilianske landslaget eller presidenten for CBF som snakker, har ingenting endret seg og alle som har henvendt seg og spurt, har fått det samme svaret.

Les: Tottenham har parkert begge sider av Manchester i kampen om Crystal Palace midtstopper

Ancelotti har ikke forpliktet seg til det brasilianske landslaget og det har ikke vært samtaler om å terminere kontrakten med Real Madrid frem til 30. juni 2024.

At Brasil vil ha Ancelotti er ingen hemmelighet, noe som til og med har blitt erkjent av Ednaldo Rodrigues, president for CBF, hvis interesse har blitt formidlet til Real Madrid-treneren gjennom legenden Kaka.

CBF villig til å vente på Real Madrids avgjørelse angående Carlo Ancelotti sin fremtid i kongens klubb.

Det er et perfekt scenario for Ancelotti, som ønsker å bli i Real Madrid, men som i tilfelle et farvel har de fem ganger verdensmesterne i bakhånd.

Les: Aktuell: Verdens beste manager har aldri hatt interesse for Premier League

Etter hvert som sesongen skrider frem, er den italienske treneren involvert i alle møtene om Madrid-klubbens fremtid. Han har ikke i noe tilfelle bedt om noen revolusjon for å fortsette i jobben. Det siste Ancelotti ville gjort ville være å legge press på Real Madrid for å forme det gjenværende året av kontrakten hans.