Marc Guehi

Crystal Palace midtstopper Marc Guehi har alle de egenskaper som man er ute etter i en forsvarsspiller samtidig som han har en fart og teknikk de fleste forbinder med en ving. Crystal Palace som akkurat har sparket manager Patrick Vieira har oppdaget at ny manager Roy Hodgson ikke hadde samme wow faktor for 22 åringen som den franske Arsenal legenden.

Marc Guehi er en svært spennende og ettertraktet spiller, Crystal Palace sitter i utgangspunktet med alle kortene på hånden i og med at de har en avtale frem til sommeren 2026. – Hvis London-klubben skal være interessert må ifølge Football Insider det kommet et bud på minst 50 millioner pund.

Les: Aktuell: Verdens beste manager har aldri hatt interesse for Premier League

Tottenhams sportsdirektør, Fabio Paratici, som for øvrig selv er i en utsatt posisjon etter å ha lagt hele sin tyngde bak Antonio Conte som endte med å få sparken har definert Marc Guehi som ekstremt spennende og skal være villig til å gjøre det som trengs for å sikre en overgang foran nesa på Manchester United og Manchester City.

Patrick Vieira hadde følgende beskrivelse av Marc Guehi mens han fortsatt var ansvarlig: «Gir alt alltid»

Både den røde og lyseblå delen av Manchester vet hvordan de skal lese en tabell og Crystal Palace er i trøbbel. – Klubben ligger bare en seier over nedrykksstreken på 12.plass. Rykker de ned blir de nødt til å selge og da blir prisen lavere.

Les: Klopp står klar hvis ikke Tuchel er bedre enn Nagelsmann for den tidligere Ajax-stjernen

Tottenham skal være villig til å forplikte seg allerede nå, mens de andre i racet har inntatt en «vente og se holdning». Har man spart 100 millioner blir det fort penger av det…