Zinedine Zidane sørger for å holde seg i form

Det er litt vanskelig å se hva som er strategien til Tottenham styreleder Daniel Levy annet enn at han ønsker et stort navn som klubbens nye manager. – Premier Leagues lengstsittende styreleder har ikke klart å unngå kritikk etter sparkingen av Antonio Conte.

I sin regjeringstid har han ansatt 11 managere og «måttet» sparke dem alle. Antonio Conte, som nå er hjemme i Italia har sagt i fra han vil slappe av til over påske før han vil begynne å snakke med noen om ny managerjobb. – Med 15 millioner pund i fallskjerm fra London-klubben haster det ikke veldig.

Les: Klopp står klar hvis ikke Tuchel er bedre enn Nagelsmann for den tidligere Ajax-stjernen

Julian Nagelsmann, som ble sparket av Bayern München forrige uke er klar for Tottenham, hvis de vil ha han. – Et samlet engelsk ekspertkorps konkurrerer med hverandre i å forklare hvorfor den tyske manageren er perfekt. Også tidligere Spurs-manager Mauricio Pochettino og Luis Enrique som sluttet som landslagssjef for Spania i begynnelsen av desember er aktuelle kandidater.

Italienske Sky melder at Tottenham har kontaktet Zinedine Zidane, det til tross for at den franske fotballegenden har avvist alle muligheter som så langt har dukket opp for å lede en Premier League klubb.

Det er ingen som er bedre enn Zinedine Zidane, han plukker titler som om det var blåbær om høsten.

Zidane var sist ansvarlig for Real Madrid mellom 2019 og 2021, og har siden vært i feriemodus. I sine to regjeringsperioder i kongens klubb har han vunnet tre Champions League-titler og to La Liga-titler.

Les: Real Madrid har funnet erstatter for verdens beste i Arsenal