Karim Benzema holder beviset han er best.

Karim Benzema blir ikke yngre. Den regjerende vinneren av Ballon d’Or har vist at når han er i form, er han fantastisk god. Til tross for at skader kommer oftere nå enn før har 35 åringen likevel har han klart å score imponerende 19 mål på 29 kamper på tvers av alle konkurranser denne sesongen.

Den franske superstjernen er på utgående kontrakt, og selv om en forlengelse er på trappene er fortsatt usikkerheten omkring fysikken til en spiller som unektelig nærmer seg slutten av sin karriere noe som kongens klubb tenker på.

Les: Vil gjøre Jude Bellingham til klubbens best betalte gjennom tidene

Real Madrid vil ha en erstatter uansett om det blir avtale med Karim Benzema eller ikke. Både Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe er fortsatt høyt ønsket. – Men det kan lett bli veldig vanskelig å få til og hvis det går svært dyrt.

President Florentino Perez imidlertid identifisert en annen spiller som er i stand til å bære Galactico-tittelen.

Les: Skal kuppe Liverpool-signering

Spilleren det er snakk om er Gabriel Jesus, ifølge Enrique Sanz fra DefensaCentral. «Den ideelle spissen som Real Madrid ser etter vil være Arsenal-angriperen Gabriel Jesus»

Jesus har vært viktig i Arsenals velsmurte maskin denne sesongen. Til tross for kondisjonsproblemer som det jobbes med, har brasilianeren vist sin klasse, med fem mål og seks assists på 16 ligakamper. Arsenal er på vei til å vinne sin første Premier League-tittel siden 2004 vil naturlig nok oppleve en større interesse for sine spillere.

Det er noen slående likheter med Benzema i måten Jesus er i stand til å involvere seg i spillet, i tillegg til allsidigheten hans, blir 25-åringen sett på som en perfekt match for Los Blancos.

LES: Salgslisten til Chelsea er nesten like imponerende som kjøpslisten de siste to vinduene

Det er mye som skal klaffe for at Florentino Perez skal klare å Gabriel Jesus bort fra Arsenal etter å ha vært i klubben siden i sommer. Spissen som kom fra Manchester City for 55 millioner euro er verdsatt av Transfermarkt til 80 millioner.