Kai Havertz

Nesten syv milliarder brukt fordelt på to vinduer. – I vinter satte Chelsea Premier League rekord med kjøpet av Enzo Fernández for 121 millioner euro fra Benfica. – Det nest største kjøpet etter nye eiere kom på plass var Wesley Fofana som ble hentet i fjor sommer fra Leicester i fjor sommer fra Leicester.

I det siste har kjøpet av Myhajlo Mudryk kommet i fokus. – Den ukrainske venstrevingen som kom fra Shakhtar Donetsk for 70 millioner euro i januar har rett og slett ikke fått det til å svinge etter han ankom Stamford Bridge.

Les: Bukayo Saka kan se frem til en tredobling av lønna

The Times melder at Chelsea som allerede er på UEFA sin overvåkningsiste vil havne i problemer allerede i sommer hvis de ikke selger spillere. – Regnskapet som ble presentert for noen dager siden viste et underskudd på 120 millioner pund, litt over 1,5 milliarder kroner.

Financial fair play må følges ellers ser ting vanskelige ut. En klubb får kun lov til å gå med et visst underskudd over en periode på tre år og slik det ser ut nå, må Chelsea trolig ta drastiske grep. – Noe som betyr storsalg av spillere.

Mason Mount har i lengre tid blitt koblet med Liverpool, mens spillere som Kai Havertz og Christian Pulisic også har blitt koblet vekk. Romelu Lukaku, som denne sesongen har vært utlånt til Inter Milan, er en annen som trolig forsvinner permanent.

Ruben Loftus-Cheek, keeperen Eduardo Mendy, Conor Gallagher, Pierre-Emerick Aubameyang og utlånte Denis Zakaria er andre som befinner seg på Chelsea sin utvidede salgsliste.

Les: Daniel Levy har ansatt 11.managere i Tottenham og sparket hver eneste en av dem