Mateo Retegui

Landslagssjefen for Roberto Mancini er stolt over å ha løftet Mateo Retegui frem i lyset. Den 23 år gamle spissen er på lån hos den argentinske klubben CA Tigre fra Boca Juniors, langt utenfor interessen til italienske medier.

For de aller fleste kom Mateo Retegui som lyn fra klar himmel, han er født i San Fernando (Argentina ikke Spania) og har bare spilt fotball for Argentinske klubber så langt. – Før denne landslagspausen hadde han bare spilt for argentinske aldersbestemte landslag, men fordi han både har Argentinsk og Italiensk pass og ikke har spilt for Argentina kunne han ta stiften og sette seg på flyet ette å ha fått den overraskende telefonen fra Mancini.

Les: Salgslisten til Chelsea er nesten like imponerende som kjøpslisten de siste to vinduene

Italiensk media omtaler Mateo Retegui som den siste stjernen på den italienske fotballhimmelen, litt underholdene i og med at han ikke har spilt i Italia før på torsdag!!.

Han fikk sin debuterte på det italienske landslaget forrige uke og kom inn fra start mot England i EM kvalifiseringen.

Han takket for tilliten og sørget for Italias mål i 1-2-tapet. Mancini benyttet da muligheten til å score enda et mål da Malta ble beseiret 2-0 på bortebane.

La Gazzetta dello Sport at engelske klubber har blitt med i jakten på spissen, mens Corriere della Sera hevder at Reteguis far har vært i møter med Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen.

Les: Bukayo Saka kan se frem til en tredobling av lønna

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Inter Milan og Milan allerede interessert i Reteguis signatur.