Jude Bellingham og Jordan Henderson

Det er i praksis bare Real Madrid, Liverpool og Manchester City som er aktuelle denne sommeren for Jude Bellingham. I hvert fall hvis vi skal tro et samlet britisk pressekorps er både Paris Saint-Germain og Manchester United ute av dansen. – De mener også at hans klubb Borussia Dortmund ikke har en sjanse til å holde på den 19 år gamle midtbanespilleren til tross for at de har en avtale frem til 2015.

Bild melder imidlertid at den tyske klubben vil gjøre sitt beste for å beholde Jude Bellingham i klubben. Et tiltak er å tilby en lønnsøkning på 150 %.

Les: Skal kuppe Liverpool-signering

Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl har avtalt møte med Bellingham og faren Mark med det formål å tilby en avtale som vil føre til at han blir værende på Signal Iduna Park.

Tilbudet skal være på 13 millioner pund per sesong i lønn, noe som vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller gjennom tidene. De ønsker også en frigjøringsklausul på 131 millioner pund, noe som faktisk er den verdien som Transfermarkt har satt han til.

Hvis Bellingham går med på vilkårene, vil det dempe sjansene for at Madrid, Liverpool og City får tak i unggutten.

Bild melder også at Real Madrid er favorittene til å lande Bellingham selv etter BVB sine forsøk.

LES: Salgslisten til Chelsea er nesten like imponerende som kjøpslisten de siste to vinduene

Bellinghams denne sesongen
Bellingham har ni mål og fem assist for BVB i alle konkurranser denne sesongen og spilte for England i 85 minutter i 2-1-seieren over Italia og 86 minutter i 2-0-seieren over Ukraina på Wembley søndag. – Etter 25 spilte kamper i Bundesliga leder de med et poeng over Bayern München.

Etter landskampen var Liverpool-legenden Steven Gerrard full av lovord om superstjernen. Han sa etter kampen: «Vel, for det første har han en bedre kropp enn alle andre 19 åringer. Jeg har aldri den kraften før en spiller 22 eller 23 år, han er mer fysisk utviklet. Han er mer trygg på ballen. Jeg er ikke bare beskjeden. Han er lenger fremme enn der jeg var på samme alder. «Han er på et fantastisk sted, og han må fortsette å spille bra.»

Les på F7: Åpningshelgen for «John Wick: Chapter 4» slår franchiserekorder