Lionel Messi sier det ikke var noe problem å møte Kylian Mbappé etter VM.. tvert imot

Neste fotball VM arrangeres i Mexico, Canada og USA i 2026. Lionel Messi var krystallklar på at VM i Qatar var hans siste kamper for Argentina, men så vant de og i gledesrusen etter å ha slått Frankrike i finalen bestemte han seg for å spille litt til, nå er det en knøttliten åpning for at det kan bli enda et VM.

Lionel Messi har vært med i fem verdensmesterskap, i et intervju med avisen Olé sier Messi det er lenge til neste VM: «Jeg elsker å spille fotball, jeg elsker det jeg gjør, og mens jeg føler meg bra og føler at jeg er i form og fortsetter å nyte det, vil jeg gjøre det. Men det ser ut til å bli for lenge til neste VM»

Les: Gareth Bale imponerer stort i Pebble Beach-debut

«Jeg må se hvor karrieren min går, hva jeg skal gjøre. Det avhenger av mange ting»

Messi bekrefter at han kommer til å spille i neste års Copa America i USA i liket med VM er Argentina regjerende mestre.

«Jeg blir litt lenger, jeg må nyte dette»
På spørsmål om hvordan det var å returnere til PSG etter at Argentina slo Frankrike, sa Messi at han ikke hadde snakket noe særlig med Kylian Mbappé om det.
– Man vil ikke bringe opp finalen, sa Messi, og mimret tilbake til sin egen erfaring etter å ha tapt VM-finalen i 2014 mot Tyskland i Brasil.
– Jeg var også på den andre siden, jeg tapte et VM. Jeg ville ikke snakke om det. Sannheten er at det ikke er noe problem med Kylian, snarere tvert imot, sa Messi.
35-åringen skal spille for Argentina i vennskapskamper som er planlagt i Buenos Aires i mars for å feire lagets tredje VM-tittel med fansen.

Les: Benfica-presidenten: Chelsea kunne fått Fernandez mye billigere