Verdensmester med dårlig tid. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea presset til slutt frem en signering av Enzo Fernandez for den nette sum av 121 millioner euro. Nå forteller Benfica-ledelsen hvordan Londonklubben kunne ha sluppet billigere unna, men hadde sammen med spilleren foten bare på gassen.

I desember gikk en Benfica-direktør ut og sa det de kom til å gjenta store deler av januar: Betal mer enn utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, ellers blir det ingen overgang i januar. Det endte på 121, ifølge Benfica-presidenten var det i løpet av de to siste dagene alt skjedde.

LES: Endelig kom vendepunktet for Kasper Dolberg

-Budet kom to dager før vinduet lukket og Enzo var krevende. Vi viste ham alle muligheter han hadde ved å bli, men han viste ingen åpenhet. Vi skapte en mulighet for ham til å bli til slutten av sesongen uten at han skulle tape noe økonomisk, begynner Benfica-presidenten ifølge Footballtransfers.

-Ved lunsjtid, 31. januar sendte jeg tilbud til Chelsea om å kjøpe Fernandez nå og hente ham til sommeren, til en betydelig lavere pris, fortsetter presidenten.

Enzo Fernandez hadde allerede pakket kofferten.

-Likevel, spilleren var fullstendig negativ til å bli hos Benfica, og det var dette som endret det, kommer det fra klubbpresidenten.

LES OGSÅ: Arsenal har på plass viktig forlengelse

En spiller som ikke ønsker å bære Benfica-drakta har ingen verdi i troppen, da var det like greit å cashe inn på Premier Leagues dyreste spillerkjøp.