Gareth Bale setter pris på lange dager ute i sola uten å bli svett.

Alle vet at Wales store sønn Gareth Bale er glad i golf, det er noe som har irritert Real Madrid fans i hele hans periode for klubben. På torsdag fikk han sin offisielle golfdebut på AT&T Pebble Beach Pro-Am i California.

Ved siden av slike som Hollywood-skuespilleren Bill Murray og Buffalo Bills quarterback Josh Allen, var den walisiske fotballspilleren en av 156 amatørgolfspillere som deltok i turneringen i California.

Les: Benfica-presidenten: Chelsea kunne fått Fernandez mye billigere

Bale ble sammenkoblet med tidligere Korn Ferry Tour Championship-vinner Joseph Bramlett for de tre første rundene. – Og den tidligere Champions League-vinneren leverte en sterk prestasjon på Spyglass Hill-banen, og startet med syv under par 65.

Den walisiske fotballlegenden Gareth Bale beskrev sin første smak av konkurrerende golfaction som en «kul opplevelse» etter å ha debutert på PGA Tour på Pebble Beach Pro-Am.

Og til tross for at han lenge har spilt foran store folkemengder på Bernabeu med Real Madrid og, mer nylig, ved verdensmesterskapet i Qatar 2022, innrømmet den tidligere Tottenham-spilleren at han hadde følt seg nervøs ved å spille på amatørarrangementet.

«Jeg tror alle amatører vil fortelle deg at de er utenfor komfortsonen deres, selv om vi er vant til å spille foran 80 000 eller flere live på TV,» innrømmet Bale. «Det er en helt annen sport. Det er noe som bare er annerledes og det er en kul opplevelse.»

LES: Endelig kom vendepunktet for Kasper Dolberg