Benjamin Pavard koser seg på landslagssamling

Bayern München forsvareren Benjamin Pavard er oppsatt på å forlate Bundesliga-gigantene selv etter en vellykket periode der han hjalp dem med å løfte tre ligatitler. Sport1 melder at franskmannen vil kunne dra videre for bare 26,8 millioner pund til sommeren. Årsaken til den lave prisen er at 26-åringen er uten kontrakt sommeren etter og at han allerede er «overflødig»

Bayern var åpne for å selge Pavard i januar, men til tross for interesse fra Inter skjedde det aldri. Det antas at hvis Serie A-gigantene hadde fått solgt Milan Skriniar til Paris Saint-Germain, ville de hentet spilleren.

Det er Barcelona som frister i det fjerne for Benjamin Pavard, som trolig vil se mindre spilletid fremover etter at Bayern München allerede har «dekket opp» franskmannen ved å låne Joao Cancelo fra Manchester City.

Les: «Jeg elsker å spille fotball, men det ser ut til å være for lenge til neste VM»

Benjamin Pavard liker virkelig Barcelona, men kan fort ende opp i Manchester United, serielederen har vanskeligheter med å navigere i La Ligas lønnstak og Financial Fair Play-regler. Barca mangler alternativer på høyreback, selv om Sergio Roberto angivelig nærmer seg en ny kontraktsforlengelse.

Jules Konde, som tradisjonelt er midtstopper, har fylt stillingen og gjort en anstendig jobb. Mens tidligere Chelsea-mann Andreas Christensen og Ronald Araujo er partnerne i midtforsvaret. Men når en av dem er ute, må Konde sørge for dekning.

Manchester United hadde planer lenge om å hente en høyreback i januarvinduet. Men Aaron Wan-Bissaka leverte varene mens han dekket for Diogo Dalot, og han beholdt sin plass. – Til sommeren kommer Manchester United til å styrke posisjonen og Pavard ville representert et passende alternativ, gitt hans store erfaring og relativt unge alder.

Les: Gareth Bale imponerer stort i Pebble Beach-debut