Vad nu? (foto: zlatan, twitter)

AC Milan har gitt Zlatan frie tøyler, der supersvensken (eller verdensborgeren, som Zlatan selv kaller seg) bestemmer neste trekk i karrieren. Ender sesongen med tittel, kan det bety game over for spilleren Zlatan.

Planen var selvfølgelig å avslutte med svensk VM-suksess i Qatar, men som sine norske naboer er svenskene henvist til sofaen når VM-sluttspillet i Qatar spilles. Ifølge La Gazzetta dello Sport har Zlatan ikke tatt avgjørelsen om hva som skjer etter sesongslutt i Serie A, men den italienske avisen hevder 40-åringen er klar for å avslutte karrieren hvis AC Milan enten får med seg et Serie A -eller Coppa Italia-trofé.

Les: Roman Abramovich tar ikke med seg Chelsea direktør Marina Granovskaia til sin nykjøpte klubb

I ligaen leder klubben med ett poeng på Inter Milan, i cupen venter Inter i semifinalens andre kamp etter 0-0.

Har hatt det gøy på jobb.

Zlatan har vært på banen 23 kamper denne sesongen, et trofé eller to skal være motivasjonen for å gi seg. Ifølge La Gazetta dello Sport betyr ikke dette at AC Milan akter å gi slipp på spilleren med 92 scoringer på 155 kamper i Milan-drakta, klubben står da klar til å tilby svensken en rolle i Stefano Piolis trenerstab.

Og hvis det ikke blir noe trofé denne sesongen? Da vet alle hvem som kommer til å dukke opp til sesongstart «bedre enn noen gang».

Les: The Guardian: Kan bli et spektakulært comeback hos Manchester United