Victor Osimhen

Han er tippet til å bli den neste store afrikanske stjernen i Premier League. Napoli-stjernen er ettertraktet mangelvare i England.

Flere Premier League- klubber leter etter dens neste som klarer å ta steget til verdens beste liga. Den nigerianske spissen Victor Osimhen har imponert de siste sesongene, først i Lille og nå i Serie A. Han har scoret 25 mål på 55 kamper for Napoli, noe som tilsvarer nær et mål annenhver kamp. Som et resultat av sine gode prestasjoner er det mye spekulasjoner om Osimhen er klar for å ta neste steget i karrieren.

SISTE: United-flopp på vei tilbake til Premier League!

Newcastle var i dialog med spissen i overgangsvinduet i januar, men Man Utd og Arteta i Arsenal overvåker visstnok også situasjonen hans.

Victor Osimhen vil sannsynligvis avvise Newcastle og Arsenal hvis Manchester United kommer på banen.

I følge Corriere dello Sport-journalisten Antonio Giordano vil Osimhen imidlertid avvise Arsenal og Newcastle til fordel for Old Trafford og United.

– Osimhen følges av halve verden, og det er sant at Newcastle la 100 millioner euro på bordet i januar,» sa Giordano.

– Men, etter min mening, hvis den engelske klubben kommer tilbake, vil ikke nigerianeren gå,» sa han.

– Arsenal følger også nøye med, og det samme gjør Manchester United, sa Giordano videre.

HAR PLANEN KLAR: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Flere Premier League-klubben har gode erfaringer med afrikanske spillere som passer svært godt inn i spillestilen i Premier League. Nå taler mye for at Victor Osimhen blir den neste store stjernen. Men han får en prislapp ca. 120 millioner euro!