Trodde han hadde alle forsterkningene på plass. (foto: mourinho)

Med Romas overgangsbudsjett er José Mourinho tvunget til å lete seg frem til misfornøyde toppspillere som har drømt om én dag å spille for The Special One (eller gjenforening). Før forrige sesong kom Chelseas Tammy Abraham, i sommer valgte free agent Paulo Dybala Roma og europaligaspill, PSGs Wijnaldum er i ferd med å gjøre det samme. Nå har Mourinho sett en mulighet hos Manchester United.

Det har forsiktig sagt vært trøblete hos United på midtstopperplass forrige sesong, med ten Hag-favoritten Lisandro Martinez i troppen blir det ikke nok stoler i spilletidsleken for flere av de andre. Manchester United har ikke sendt signaler om at Victor Lindelöf er overflødig, men ifølge ForzaRoma er Mourinho tent på å hente inn Lindelõf på leieavtale med kjøpsopsjon i kontrakten.

LES: Så lojal til klubben han ikke spiller for lenger at han dropper gigantlønn fra Juventus

Roma skal også ha jaktet Eric Bailly, men lyktes ikke med å bli enige med United om deal. Lindelöf har kontrakt til sommeren 2024, med leie for sesongen og kjøpsopsjon sommeren som aktiveres sommeren 2023, har United muligheten til å legge løpet for å hente inn euros på svensken før kontraktsutløp.

Lindeløf har ikke VM-sluttspill å jobbe seg frem mot, men utsiktene til begrenset med spilletid etter Martinez sin entre på Old Trafford kan neppe friste svensken. Det ble solide 28 Premier League-kamper på banen forrige sesong, det kan bli betraktelig mindre (hvis han ikke ser muligheten til å utkonkurrere Big Harry).

Den svenske midstopperen ble hentet fra Benfica i 2017 med Mourinho på United-vakt, nå kan muligheten dukke opp for en gjenforening.

LES: Mr. Chelsea takker pent nei til Barcelona og forlenger