Tanguy Ndombélé og Harry Kane

For noen dager siden kom den franske midtbanespilleren Tanguy Ndombélé tilbake fra sitt andre utlån hos gamleklubben Lyon. Av en eller annen grunn er 25 åringen en fantastisk fotballspiller på fransk jord, men nær ubrukelig for Tottenham.

Forventningene var enorme da Tottenham sommeren 2019 kjøpte Tanguy Ndombélé for 60 millioner euro. – Dette var en «big deal» selv om det bare er tre år siden var det i en tid hvor styreleder Daniel Levy fortsatt var svært forsiktig med pengebruken.

Les: Så lojal til klubben han ikke spiller for lenger at han dropper gigantlønn fra Juventus

Tanguy Ndombélé som fortsatt har tre år igjen av sin avtale er ikke i Tottenham manager Antonio Conte sine planer for sesongen og er definitivt på vei ut. Sky Sports melder at Marseille og Galatasaray er svært interessert, et problem er den imponerende lønna på omtrent 120 millioner kroner.

Et annet problem er Tanguy Ndombélé sitt ønske om å spille i Spania eller Italia, så langt har ingen klubber med store nok økonomiske muskler vist sin interesse.

Giovani Lo Celso, Harry Winks og Sergio Reguilón er andre Spurs-spillere som trolig bør se seg om en andre arbeidsgivere.

Les: Riqui Puig forlater Barcelona etter åtte år