Skal ikke bomme som med Caicedo. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal fikk aldri på plass signeringen av Moises Caicedo i januar. 21-åringen hadde takket Brighton-supporterne og ba om forståelse at han valgte overgang til serielederen. Brighton nektet likevel å slippe den defensive/sentrale midtbanespilleren, Mikel Arteta og Caicedo måtte omstille seg da Deadline Day kom og gikk uten overgang. Ifølge italiensk media har Londonklubben nå rettet fokus mot Serie A.

Calciomercato hevder Arsenal allerede har signalisert det kommer et bud på Manuel Locatelli. Den italienske landslagsspilleren ble hentet til Juventus på en 2,5 års leieavtale fra Sassuolo i 2021, med kjøpsopsjon på 32 millioner pund til sommeren.

LES: Leeds sendte delegasjon for å overtale trener med megasuksess i La Liga

Locateili har vært på banen i 25 kamper så langt i sesongen og har vært en av Allegris foretrukne på midten. Det burde derfor være en done deal at Juventus utnytter kjøpsopsjonen, men i disse dager er ingenting hos Den Gamle Dame plankekjøring. Kaostilstander i kulissene med straff for økonomisk snusk, straff på 15 poeng i Serie A som trolig vil holde klubben utenfor spill i Europa (12 poeng bak 6. plassen) og sterkt behov for å kutte kostnader og øke inntektene.

Ifølge Calciomercato åpner dette opp for Arsenal som søker en partner til Jorginho på midten etter at Caicedo-signeringen glapp. Det italienske mediet hevder Arsenal er tidlig ute for å komme i forkant av andre Locatelli-beilere.

LES OGSÅ: Investorgruppe står klar for å sprøyte inn milliarder i Old Trafford