Samholdet holdt mot United. (foto: leeds, twitter)

Det var ingen som savnet Jesse Marsch på onsdag. Sikkert urettferdig og flåsete kommentar, men det var en tydelig kampvillig tropp med Leeds-spillere som dundret over Manchester United før de måtte nøye seg med poengdeling på festningen Old Trafford. Michael Skubala og en gjeng med medlemmer av staben ledet Leeds til et knallsterkt resultat, like stor suksess har det ikke blitt på trenerjakten.

Det er ikke mer enn noen dager siden Jesse Marsch måtte gi fra seg nøkkelkortet, men for Leeds er det ingen tid å miste. Overlevelse i Premier League har blitt det altoverskyggende målet, poeng mot Man United gjorde godt.

LES: Super League jafser til seg 80 klubber

Leeds har vært på Raul hos Real Madrids Castilla og på Carlos Corberan hos West Bromwich. Den første skal ifølge spansk media ha takket høflig nei, den andre svarte med å forlenge med Championship-klubben på torsdag.

Ifølge The Guardian har nok en av toppkandidatene takket nei. Ifølge den engelske storavisen sendte Leeds en delegasjon til Madrid for å overtale suksesstreneren til Rayo Vallecano om å ta jobben på Elland Road.

LES OGSÅ: Investorgruppe står klar for å sprøyte inn milliarder i Old Trafford

Andoni Iraola var spiller for Athletic Bilbao, som trener har han jobbet for AEK Athen og CD Mirandes, men det er hos Rayo det har tatt av. 5. plass i La Liga, bare tre poeng bak Champions League-billetten sier alt om sesongen. Det fristet tydeligvis lite å forlate storsuksess i La Liga for en potensiell neste sesong i Championship.

Ifølge The Guardian klarte ikke delegasjonen til Leeds å overtale 40-åringen.