Det har tatt lenger tid enn beregnet, men nå er Zlatan Ibrahimovic tilbake på treningsfeltet og muligens også klar til morgendagens seriekamp mot Torino.

Denne sesongen, som har vært uten deres svenske superstjerne har slettes ikke vært den festen fansen hadde håpet på. Manager Stefano Pioli har blitt kritisert for å spille kjedelig fotball og da må det hjelpe å få tilbake en gud på banen!.

Slik starter Zlatan Ibrahimovic intervjuet med italiensk media, Sport Mediaset, når han får spørsmål om hvordan han har det etter å ha vært ute så lenge med en skade. – Den 41 år gamle angriperen er stappfull av selvtillit som vanlig, men erkjenner at nå har han vært lege utenfor. Kneskaden han pådro seg i mai i fjor har vært vrien.

Tiden utenfor banen har gitt han mulighet til å dykke inn i rollen som Antivirus i den nye Asterix og Obelix filmen, som kommer på kino i Norge 17.februar.

Les: Tilbudt 200 millioner i året, men det betyr å måtte dra fra Barcelona

AC Milan er nede på 6.plass i Serie A, men nå blir alt mye bedre!!

«Jeg er fortsatt nummer én. Nå er jeg tilbake og musikken vil endre seg.

«Jeg vil så mye, og jeg vil gjøre så mange ting, nå som jeg har mistet så mye de siste sju-åtte månedene»

Angriperen har kunnet se laget sitt bli utfordret spillemessig de siste ukene, hvor det ikke har resultert i seier de siste syv kampene.

Men det preller av Ibrahimovic.

– Er laget i krise? Det er normalt med kritikk. De kritiserer aldri når du er på toppen. De har kritisert meg de siste 25 årene fordi jeg er nummer én. Jeg er vant til det.

– Jeg er tilbake i laget og det går bra. Jeg føler meg fri på og utenfor banen. Rehabiliteringen går som planlagt og jeg er snart tilbake