Sergio Busquets

Barcelona-kaptein Sergio Busquets som har vært hele sin karriere på Camp Nou håper å få forlenget sin kontrakt som går ut til sommeren. – Som et forstyrrende element har det akkurat kommet inn et gigantisk bud, et bud som noen mener er første skritt i en plan for å sikre seg mangeårig lagkamerat og venn Lionel Messi.

Første gang den defensive midtbanespilleren spilte for Barcelona var i 2008, siden da har det blitt 707 kamper for stjernen som må være en av de beste som noen sinne har spilt fotball.

Busquets som nå har blitt 34 år er en gjenganger i den dyptliggende midtbanerollen likevel virker det som om Barcelona har god tid med å fornye kontrakten. Manager Xavi Hernandez, som i en årrekke var lagkamerat med Busquets ønsker han skal bli med videre.

Les: Thierry Henry er ledig på markedet

Mundo Deportivo melder at Busquets er ønsket av Saudi Pro League klubben Al-Nassr. Al-Nassr hentet nylig fem ganger Ballon d’Or-vinner Cristiano Ronaldo på en enorm avtale på omtrent 2 milliarder i året etter at Manchester United-kontrakten hans ble revet i stykker.

De ønsker å beholde de høyprofilerte tilleggene som kommer inn i Saudi-Arabias VM-bud i 2020 og er forberedt på å tilby en toårskontrakt der den tidligere spanske landslagsmannen vil tjene 16 millioner pund i året.

Busquets, som også har blitt koblet til David Beckhams Inter Miami, sies å vente på å se hva Barcas kommer opp med.

Busquets pådro seg ankelbåndskader i 3-0-seieren over Sevilla på søndag og er ikke sikkerEuropa League-sluttspillet med Manchester United.

Les: Goal: 8 kandidater aktuelle som Pep Guardiola-erstatter