Ralf.

Det er mye som tyder på at det murrer i korridorene på Anfield om dagen. På kort tid har to nøkkelfigurer sagt opp jobben i klubben, som ligger ute til salgs.

Liverpools sportsdirektør Julian Ward vurderes for en rolle hos den nederlandske giganten Ajax når han forlater Anfield på slutten av sesongen, ifølge rapporter.

SKAL BYGGE VIDERE: Ligaleder Arsenal har store planer for sommeren

Ward ble utnevnt til sportsdirektør hos Liverpool etter Michael Edwards avgang, og startet stillingen i begynnelsen av denne sesongen.

Han skal ha spilt en nøkkelrolle i avtalen som brakte Darwin Nunez til Anfield fra Benfica, mens Liverpool Echo hevdet at han brukte forbindelsene sine i Portugal.

Ward ble sett på som den ideelle kandidaten til å erstatte genierklærte Edwards, siden han hadde hatt flere stillinger i klubben siden hans ankomst i 2011.

– PASSER IKKE INN: Guardiola ville aldri ha Haaland

Men i en overraskende avgjørelse tatt i desember, kunngjorde han at han ville forlate Anfield ved slutten av inneværende sesong, etter bare ett år som ansvarlig for spillerkjøp, noe som sies å ha kommet som et sjokk for flere i klubben.

Til tross for at Ward skal ønske seg en pause etter å ha forlatt Anfield, er Ajax meget interessert i å hente ham til Johan Cruyff Arena.

I følge nederlandske De Telegraaf er Ajax interessert i å rekruttere Ward som klubbens nye tekniske direktør, og har han øverst på en liste over mulige kandidater.

Ralf Rangnick passer perfekt

Liverpool har ennå ikke kunngjort en etterfølger. Lokalavisen Liverpool Echo mener noe overraskende at tidligere Manchester United-sjef Ralf Rangnick vil være en god match med Klopp som ny sportsdirektør i Liverpool. Og at hans filosofi er perfekt for Klopps spillestil og at han passer bedre i en slik rolle enn som manager, som han var på Old Trafford – uten særlig suksess.

Men i følge flere kilder er Monacos sportsdirektør Paul Mitchell favoritt til jobben på Anfield. Det er forventet at Liverpool skal fornye store deler av midtbanen til sommeren og flere spillere er på vei ut, slik at det blir nok å gjøre for den som skal fornye Klopps nye storlag.