Har gjort kunsstykket med mesten å fortsette suksessen til Conte minus Lukaku.

Allerede i desember, få måneder etter at den regjerende Serie A-mester Lukaku hadde signert på den ekstremt lukrative avtalen på Stamford Bridge, skal belgieren ha sendt nødrop til Inter. Etter en sesong der Thomas Tuchel har plassert spilleren til milliarden til «å fylle vannflasker» mens andre Chelsea-spillere har stått for scoringene, er det få som tror Lukaku dukker opp i Chelsea-drakt på andre siden av sommerferien.

Utfordringen for 29-åringen er at Chelsea har investert ekstremt mye i overgangen og er selvfølgelig ikke interessert i å tape (for mye) ved et salg. Inter Milan sjonglerer med inntekter/utgifter og vil være presset til å selge spillere i sommer, så en Lukaku-retur virker helt umulig.

LES: De ferske managerne hos Burnley og Blackburn har allerede hatt sin første «derby-fight»

Inter-direktør Antonelli er ikke enig i analysen.

-Vi skal respektere UEFAS Financial Fair Play-regler frem mot 2024/25-sesongen, men alt er mulig hvis det kan henge sammen økonomisk. Lukaku har et stort ønske om å komme tilbake, men vi må se på økonomien og andre forhold i troppen først. Vi vil forsøke å få det til å skje når det er mulig, sier Alessandro Antonelli ifølge Sky Sports.

LES: De ferske managerne hos Burnley og Blackburn har allerede hatt sin første «derby-fight»

Ikke rart når Lukaku hamret inn 65 mål på 95 kamper i den blåsorte drakta forrige gang han var i Milano. Utfordringen til Antonelli er at tiden er i ferd med å renne ut – raskt. I London ligger nemlig pengene klare for å sikre seg Inter Milans neste toppscorer.