Vi savner alle en god klem

Antonio Conte mener alvor og har virkelig fått med seg styret i Tottenham til å satse i den kommende Champions League-sesongen. Flere spillere er allerede på og nå forbereder de kronen på verket.

Tottenham er, ifølge Alfredo Pedulla, klare til å legge inn et bud på hele 77 millioner pundpå Inter-spissen Lautaro Martinez.

Den argentinske landslagsspilleren er en spiller som Spurs-sjef Antonio Conte kjenner godt og vil passe perfekt inn sammen med Harry Kane og Son Heung-min.

The Times: Gabriel Jesus er enig med Arsenal

Ryktene fra Italia sier at Lautaro at synes Premier League-lønn og en gjenforening med Antonio Conte høres spennende ut, men at han foretrekker å bli Inter.

Lautaro Martinez

Inter på sin side sliter med økonomien, men jobber samtidig med å hente Lukaku på lån fra Chelsea og er favoritter til å hente Dybala gratis fra Juventus. Dette vil føre til økte kostnader i Milano og de kan dermed være åpen for å cashe inn på Lautaro Martinez, som har 21 mål på 35 kamper denne sesongen.

Arsenal skal også være svært interessert i Inter-spissen.

Den argentinske landslagsspilleren signerte forlengelse med Inter i oktober, der den nye kontrakten løper frem til sommeren 2026, så 24-åringen har ikke noe hastverk med å skifte beite.