Mr. Cooper godt vant med å hente keepere fra de største klubbene.

Det har vært stille i Nottingham denne sommeren. De to siste overgangsvinduene har det rent inn rundt tretti nye spillere til Forest-troppen, nå har klubbeier mer enn nok med å betale avtale bonuser (for å hindre nedrykk) til flere spillere og kommisjon til agenter.

Det var likevel plass til en 15 millionerpunds +- signering av Anthony Elanga fra Manchester. Nå kommer neste, denne gangen fra Arsenal.

LES: Åpner for spektakulært Premier League-comeback

Den hyperaktive overgangsjournalist Romano melder det gjenstår bare detaljer før Matt Turner er på plass til tjeneste hos Nottingham Forest. Forrige sesong startet Steve Cooper med Dean Henderson på utleie fra Man United, men avsluttet med Keylor Navas. Nå er det den amerikanske landslagskeeperen sin tur å holde Nottingham Forest oppe i øverste divisjon.

Det er fortsatt usikkert om det dreier seg om permanent overgang eller utleie, ifølge Daily Mail krever Arsenal rundt 7 millioner pund hvis det ender med det første.

LES OGSÅ: Ikke akkurat en drømmedebut for Onana

29-åringen ble hentet til Emirates før forrige sesong og fikk med seg syv kamper i Arsenal-drakta i debutsesongen – som kan bli den siste. Med David Raya på vei inn, er utsiktene dårlige for spilletid hos The Gunners.