Klarer neppe å beholde brunfargen i Belgia. (foto: nice, twitter)

Det var ikke bare Leicester som savnet Kasper Schmeichel forrige sesong. Dansken har vært med å prege Premier League i over et tiår og vært en av de mest solide sisteskansene i verdens tøffeste liga. De siste ti årene er dansken eneste keeper med Premier League-tittel uten å bære City, Chelsea -eller Liverpool-drakt. Da det var klart for exit forrige sommer og turen gikk til Ligue 1, trodde vi det var det siste vi skulle få se av Schmeichel på balløya. To klubber mener dansken har mer å gjøre i verdens tøffeste liga.

Kontrakten med Nice løper til 2025, men etter en sesong full av uro og rot, kan det presses frem en exit fra Jim Ratcliffes Ligue 1-klubb.

LES: Skjønner godt hvorfor ikke Manchester United slipper Dean Henderson

Dansken har kjempet med Marcin Bulka om førstekeeperposisjonen, men fikk mindre konkurranse da Bulka var ute med skulderskade store deler av sesongen. Ifølge L’Equpe vurderes 23-åringen som neste store Nice-keeper, den franske avisen hevder Nice jobber med å selge Schmeichel i sommer for å gi plass til Bulka.

Ikke overraskende har 36-åringen blitt linket til en retur til dansk fotball for Brøndby eller FC København, men ifølge Sky Sports har to Premier League-klubber andre planer for dansken.

Sky Sports hevder to Premier League-klubber (har ikke snust seg frem til hvilke) har forhørt seg om situasjonen til Schmeichel.

36-åringen med 284 Premier League-kamper i hanskene er med i Nice-troppen som spiller mot Villareal på søndag, men vi gir ikke opp håpet om at Kasper Schmeichel igjen entrer Premier League-scenen for en siste runde.

LES OGSÅ: Landslagsspiller reiser nedover divisjonssystemet for å spille for Wrexham

For oss hadde dette vært et spektakulært comeback. OPPDATERT: Nottingham Forest skal lokke Schmeichel tilbake