Gresk-australier med bakgrunn fra Australia, Japan og Skottland. (foto: celtic, twitter)

Det er fortsatt noen hindringer igjen før Tottenham kan annonsere at Celtic-manager Ange Postecoglou er på plass. – Men London-klubben har kommet frem til en muntlig avtale som skal skrives ut i løpet av dagen.

Fikk det travelt etter det dukket opp et fristende alternativ!

Etter Igor Tudor bekreftet han vil forlate Olympique de Marseille for noen dager siden har den franske storklubben dukket opp på radaren til den gresk/australske manageren.

Les: AC Milan har lært – Setter en utkjøpsklausul på 2 milliarder

The Athletic, melder at selv om det har kommet fristende dialog fra Marseille har Ange Postecoglou bestemt seg for å konsentrere seg om Tottenham og føre samtalene helt frem.

57 åringen har opplevd stor suksess i Skottland med Celtic, hvor han kunne løfte tre trofeer denne sesongen. Postecoglou står også for en offensiv og attraktiv fotball som skal være viktig for Spurs i jakten på deres nye manager. Offensiv fotball har vært kjennetegnet gjennom hele karrieren, Han har ledet australske landslaget, samt Brisbane Roar, Melbourne Victory og japanske Yokohama F. Marinos.

Les på F7: Lego vender tilbake til 80-tallet med en 2651-delers modell av «Pac-Man»

Antonio Conte forlot klubben med halen mellom beina i mars. – Tottenham har hatt store problemer med å tiltrekke seg de aller største managerne, noe på grunn av at denne sesongen har avslørt store svakheter i laget, men viktigst ikke utsikerter til spill i Champions League

Daily Mail at Postecoglou skal ha informert Celtic på lørdag om at han ønsker å bli Tottenhams nye manager og at han vil ha med seg assistent John Kennedy.

Det skal være snakk om en to-årskontrakt med opsjon på ytterligere ett år.