Campell tar kvelden med det beste selskap. (foto: campell, twitter)

Natt til mandag norsk tid ble det spilt om den gjeveste tittelen i «region» Nord-, Sentralamerika og Karibia. CONCACAFs Champions League-finalen sto mellom Los Angeles FC og meksikanske Club Leon. Med på det meksikanske laget var Joel Campell, tidligere Arsenal-spiller som aldri fikk sitt gjennombrudd i Premier League.

Den siste av to finalekamper ble spilt natt til mandag, der Leon gikk inn med en 2-1 ledelse. Leons Lucas di Jono sørget så for kampens eneste scoring etter 20 minutter og et ellevilt grønt og hvitt folkehav på tribunen kunne feire Champions League-tittelen.

LES: Topper alt han har opplevd som Tottenham-spiller

Campell fikk 21 minutter på banen og var med på å gi klubben sitt første CL-trofé ever. Costaricaneren sto på papiret som Arsenal-spiller fra 2011-18, men med syv utleieopphold i løpet av denne tiden ble det fattige 40 kamper i Arsenal-drakta på angrepsspilleren. Det hører også med til historien at det åtte dager etter signering med Arsenal ble kjent at han ikke fikk arbeidstillatelse, denne kom først i 2013.

Det ser ut som det manglende gjennombruddet i Premier League ikke ser ut til å bry 30-åringen særlig i natt. Vi gratulerer!

Med tittelen er Campell og Leon kvalifisert til FiFAs klubb-VM.

LES OGSÅ: Chelsea kan nå bare glemme Tammy Abraham