Dør stenges i Amsterdam. (foto: Manchester United)

Det er mange forklaringer til at Manchester United igjen er ute å kjøre sportslig. En FA Cup-tittel er fortsatt mulig, men katastrofalt dårlig Champions League-gruppespill og det som ser ut til å bli – hvis man strekker seg langt – hederlig innsats i Premier League, beskriver et United under Ten Hag som sterkt vaklende. Selv mener fortsatt hovedpersonen han står sterkt når den nye United-ledelsen skal avgjøre hvem som skal lede klubben neste sesong.

En tidligere Ferguson-assistent hos Manchester United var ikke nådig da han skulle beskrive landsmann Ten Hags sesong som United-trener. «Det er uforståelig det som skjer nå. Det er rett og slett overhodet ingen fremgang lenger», uttalte René Meulensteen til nederlandske NOS.

LES: Bellingham, så Mbappé – nå går Real Madrid selvfølgelig for neste superstjerne

Dette var etter 4-0 skrellen mot Crystal Palace denne uken. Før søndagens kamp mot Arsenal fikk Erik ten Hag selvfølgelig igjen spørsmålet om han får beholde jobben. Tidligere har nederlenderen beskrevet sin fotball som den mest underholdende i Premier League denne sesongen, fortsatt står han støtt i overbevisningen om at han er den rette for Manchester United.

– Jeg tror at de (eierne) har sunn fornuft. Du kan se at skadene har negativ innvirkning på resultatene når du har 32 forskjellige forsvarsrekker, når du mister åtte midtstoppere, når du bruker 13 forskjellige makkerpar i midtforsvaret, når du ikke har venstreback og når vi generelt har så mange skader, sier Ten Hag ifølge BBC Sport.

F7: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga

Erik ten Hag kan ikke skjønne annet enn at han beholder jobben.