Leder klubben som jobber for det lange løp - med størst suksess. (foto: Real Madrid)

Real Madrid-ledelsen skal ha det: De kan spillet på overgangsmarkedet. Jude Bellingham valgte Madrid forrige sommer, denne uken takket Kylian Mbappé for seg i Paris – neste destinasjon er også Madrid. Før franskmannen har fått den offisielle overgangen til Real Madrid, er arbeidet i gang for nok en signering som vil gjøre rivalene misunnelige.

Ifølge Marca følger Real Madrid-ledelsen samme plan som da klubben jaktet Bellinghams signatur.

LES: En knapp time etter nedrykk hadde Vincent Kompany tatt sitt valg

Taktikken som fungerte utmerket med Bellingham, var tidlig å plante et frø for overgang til Real, så jobbes det mer og mer aktivt mot en overgang to år senere. Dette fungerte med Bellingham, før det Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga.

Ifølge Marca er 21-åringen Florian Wirtz neste spiller på lista. Det tyske supertalentet står på blokka hos flere av gigantene, planen er å hente den tyske landslagsspilleren til Madrid før 2025/26-sesongen. Det spanske mediet hevder «frøet» for Wirtz skal plantes i sommer, samme opplegg som med Bellingham skal gi resultat.

Den offensive midtbanespilleren har vært sentral i Bayern Leverkusens suksesshistorie med 18 scoringer og 19 assists på 46 kamper så langt i sesongen.

Alt du trenger å vite: Villareal – Real Madrid

F7: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga